lauantai 28. tammikuuta 2017

Kevättä rinnassa

 Moikka ihmiset pitkästä aikaa! Vaikka en ole ehtinyt bloggailemaan, olen tehnyt niitä iänikuisia käsitöitä, joiden kanssa olen aivan naimisissa. Nyt päätin jättää kaikki käsityöt kotiin, kun lähdimme mökille viettämään viikonloppua, kuten aina. Saa nähdä, mihin puro puhkee, kun sen normaalin reitin tukkii! Eilen ja toissapäivänä olen kutonut muutamat sukat, kuten edellisinäkin päivinä. Sitä ennen pipoja ja kaulahuiveja, niin, että niitä pitää piilottaa kuin juopot viinapulloja joka komeroon.  Niihin vain kyllästyy, niin, että ei edes jaksa tarjota niitä kenellekään, kun niin hävettää tämä sisäänpäin lämpeäväisyys. Aina samaa, ei koskaan mitään uutta! Nyt menen ulos portaille istumaan, kunhan aamu sarastaa! Sittenpä näkee, mitä näkee...
 Viehätyin valtavasti näistä seurahuonekaupan kuvista, kun siivosin sen joulukaupan jälkeen, enkä ole käynyt kuin portaita siivoamassa siellä. Miten ihana houkuttelevalta tyhjä paikka tuntuukaan! Tuonnehan pitää keksiä jotakin kivaa! Jouluun on taas niin pitkä aika!

Mökillä on  niin vähän tekemistä talvella, kun ei voi tai halua mennä uimaan avantoon!
Ulkoileminen ja voimistelu ovat nyt kirjoittamisen ja lukemisen kanssa ihania harrastuksia.
Myös rakastan sitä yli kaiken, kun rouvaystäväni laittaa viestin, että onko sulla mitään, tulisin kutimen kanssa istumaan! Joo ei mulla mitään, haen prismalta possuja... Sitten kiiruusti pyyhkimään pölyt ja imuroimaan, että kehtaa istua. On se niin mahtavaa, kun on ystävä! Sydän lyö niin oikeaan tahtiin edes hetken!
   Heippasta hei, me lähdetään viemään moottorikelkkaa huoltoon, kunhan tuo herää.
Muutama kesäkuva ilostukseksi lopuksi ja näitä yli-ihania, värikkäitä. lämpimiä hetkiä kaikille!